Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır..
+4
Yavuz
TheBela
zafer_yalcin50
YusufFan
8 posters
Yazar
Konu: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Ptsi Haz. 22, 2009 5:49 pm
Adınız: Kullanıcı adınız: Sizce moderatörlük nasıl bir görevdir?: Günde ortalama kaç saat internete girersiniz?: Kendinizi anlatan kısa bir paragraf yazınız:
Yanlızca Bu Şartlara uygun Olanlar Konuya Cevap Yazsınlar arkadaşlar deneme admin veya başka rütbelerde seçilenler in bazıları biz uygun görürsek chatbox başkanı da olacaklar
zafer_yalcin50
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Ptsi Haz. 22, 2009 7:05 pm
Adınız:Zafer Kullanıcı adınız:zafer_yalcin50 Sizce moderatörlük nasıl bir görevdir?:Eğlence Bölümü ,kişisel Bölümü Günde ortalama kaç saat internete girersiniz?:1-2 Saat Online Olurum... Kendinizi anlatan kısa bir paragraf yazınız:Ben S.mod olmak İstiyorum,Konu silme,kapanma ve taşıma fln yapmak istiyorum,chatbox ta modluk Olurum...
Tebrikler S.Mod oldunuz... MaNgA ADmini
TheBela
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Salı Haz. 23, 2009 7:16 am
Adım:ALİ KULLANICI ADI:TheBela Sizce moderatörlük nasıl bir görevdir:kendimi üyelerden daha üst oldugum için emir veririm gibi işte ws.. günde ortalama 5-6 bilemedin 8 saat internete girerim kendimi anlatmayım
Yavuz
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Salı Haz. 23, 2009 7:45 pm
Benim Anlatmama Gerek Yoq bende adayım !
ßy-Admin
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 22/06/09 Yaş : 30 Nerden : MarDin
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Çarş. Haz. 24, 2009 6:53 am
Arkadaşlar görevlerden ben sorumluyum ßana danışın..!
Yusufkoliq
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Çarş. Haz. 24, 2009 7:29 am
bende adayım modluğa
zafer_yalcin50
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Cuma Haz. 26, 2009 2:28 pm
Saol Musa...
selvi18
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Çarş. Eyl. 02, 2009 4:56 pm
Adım:Selvihan Kullanıcı Adım:selvi_18 Sizce moderatörlük nasıl bir görevdir?: Sorumluluk isteyen bir görevdir. Günde ortalama kaç saat internete girersiniz?:4-5 saat oluyor günde Kendinizi anlatan kısa bir paragraf yazınız:S.mod olmak istiyorum konu düzeltme,taşıma kilit yapmak görevleri yapabilir ayrıca chat boxta görevini yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Admin
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Çarş. Eyl. 02, 2009 7:47 pm
selvi18 demiş ki:
Adım:Selvihan Kullanıcı Adım:selvi_18 Sizce moderatörlük nasıl bir görevdir?: Sorumluluk isteyen bir görevdir. Günde ortalama kaç saat internete girersiniz?:4-5 saat oluyor günde Kendinizi anlatan kısa bir paragraf yazınız:S.mod olmak istiyorum konu düzeltme,taşıma kilit yapmak görevleri yapabilir ayrıca chat boxta görevini yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Tebrikler Seçildiniz..Mesaj sayınızı biraz artırmanız lazım konu açın ve üye toplayın sizi adminde yapacağım.
selvi18
Konu: Geri: Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır.. Perş. Eyl. 03, 2009 5:00 pm
çok teşekkürler
Fan Sitemize Moderatör ve Süper Moderatör Alımı Vardır..